Politica cu privire la datele cu caracter personal

Politică de confidenţialitate (Privacy Policy)

Aceasta politica (“Politica de confidentialitate”) descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectam prin website-ul PROFESSIONALS BUSINESS KNOWLEDGE S.R.L., www.training-professionals.ro (in continuare numit Site-ul), ce este gazduit si operat din Romania.

Politica de confidenţialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care putem utiliza aceste date şi cui le putem transfera.

Tot în Politica de confidenţialitate prezentăm şi măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă explicăm şi cum ne puteţi contacta pentru:
a) a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat,
b) a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal
c) a ne spune să nu vă mai trimitem informaţii despre produsele şi serviciile noastre
d) a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.
Va incurajam sa cititi aceasta Politica inainte sa folositi Site-ul nostru. Folosind acest Site, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei Politici.

Ce informaţii colectăm şi cum le utilizăm
Va informam ca prin completarea si trimiterea formularelor disponibile pe Site catre compania noastra, va exprimati acordul explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal conținute în acestea. Datele dvs. personale, transmise prin aceste formulare, sunt utilizate doar pe teritoriul Romaniei in scopul inscrierii la cursuri, facturarii ulterioare, contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire si/sau certificare, audit, consultanta, pentru elaborarea documentelor cerute de A.N.C. (doar în cazul cursurilor acreditate A.N.C.), identificarii in cazul eventualelor dispute juridice si/sau reclamatii. Datele aratate mai sus sunt necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea facturii fiscale, precum si pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale.
In cadrul acestui Site ne furnizati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, denumire companie, adresa de email, telefon. Aceste date ni le transmiteti prin completarea formularelor de pe Site pentru a va inscrie la cursurile noastre, a scrie comentarii pe blogul nostru si/sau pentru a ne contacta in diverse scopuri dorite de dvs.
In cadrul formularelor de contact si de inscriere la cursuri:
Datele cu caracter personal pe care le colectam in aceasta sectiune sunt:
Nume
Prenume
Adresa email
Telefon
Denumire companie
Mesaj (doar daca completati dvs. cu anumite date personale)

Puteti utiliza aceste formulare pentru a ne adresa diverse cereri/reclamatii, fie in legatura cu serviciile noastre (ex: inscrierea la un curs), fie in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate de noi.

In cadrul sectiunii de blog
Datele cu caracter personal pe care le colectam in aceasta sectiune sunt:
Nume
Prenume
Adresa email
Denumire companie
Comentariu (doar daca completati dvs. cu anumite date personale)
Folosim aceste date pentru a va identifica mai usor ca utilizator al blogului si pentru a va permite sa scrieti diverse comentarii, raspunsuri la articolele publicate pe blogul nostru.

Informatii cu privire la drepturile dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si exercitarea acestora gasiti la sectiunea corespunzatoare din prezenta politica de confidentialitate.
Politica de utilizare a cookie-urilor
Site-ul utilizeaza cookie-uri.
Folosim fisiere de tip cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web si pentru a va imbunatati experienta de vizitare.
Cookie este un fisier de mici dimensiuni care, la accesarea unui site, este salvat de browserul de pe echipamentul (ex: calculator, telefon, tableta) cu care este accesat acel site. Rolul cookie-urilor este de a identifica vizitatorul site-ului. Un cookie reţine informaţii de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experienţa (adică imaginile dinamice de pe site) şi a aduna informaţii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet şi ţara de origine a vizitatorilor şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe pagina site-ului. Informaţiile din cookie-uri ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-aţi făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).
Cookie-urile nu sunt virusi si nu pot accesa si/sau citi alte informatii de pe echipamentul dvs.
De asemenea, folosim şi fişiere jurnal de servere web standard care ne ajută să numărăm vizitatorii şi să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informaţii pentru a afla câte persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjăm paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină uşor de folosit în browser şi să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.
Folosim Google Analytics care ne ajută să măsurăm eficienţa publicităţii noastre şi modul în care vizitatorii folosesc pagina web.

Va puteti exprima optiunea fata de folosirea diverselor tipuri de cookies prin bifarea sectiunilor corespunzatoare din anuntul privind utilizarea cookieurilor. Optiunea exprimata de dvs. va fi stocata pentru o perioada de 12 luni. Daca doriti sa va modificati aceasta optiune va rugam sa accesati setarile browserului utilizat , selectand optiunea de stergere a tuturor cookieurilor, urmand ca ulterior sa va re-selectati categoriile de cookieuri pentru care permiteti utilizarea.

Partea de „asistenţă” din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie şi cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Nu uitaţi însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani.
Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.
Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu bună știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 16 ani) si nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.
Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum si daca datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu varsta sub 16 ani.
Informaţiile pe care le transmitem
Nu vom transmite catre terte parti datele dumneavoastra cu caracter personal, cu urmatoarele exceptii:
– Cu acordul dvs.;
– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii serviciilor solicitate de dvs.
– In cazul in care informatia este necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Societatile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai in masura in care este necesara pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastra (ex.: realizarea serviciilor comandate, procesarea informatiilor privind plata).
– Putem transmite date cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
a) este prevazut intr-o dispozitie legala;
b) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
c) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
d) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii juridice:
– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de societatea noastra, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– in cazul in care societatea noastra fuzioneaza sau este achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date este transferata noului operator.
– in cazul in care societatea noastra devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.
Link-uri către alte pagini
Nu uitaţi că atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web, prezenta politica de confidenţialitate nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.
Securitate
Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.
Drepturile dumneavoastra in legatura cu datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului
În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr. 679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC Professionals Business Knowledge SRL;
dreptul de acces, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea SC Professionals Business Knowledge SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și acces la aceste date;
dreptul de rectificare,respectiv dreptul de a obține rectificarea de către SC Professionals Business Knowledge SRL a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;
dreptul de opoziţie – în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legii;
dreptul de a solicita stergerea (dreptul de a fi uitat) – în măsura în care nu există un alt temei de prelucrare al datelor cu caracter personal;
dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legii;
dreptul de portare – respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul de a solicita ca aceste date să fie transmise de către SC Professionals Business Knowledge SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;
dreptul de a vă adresa justitiei si/sau cu plangere catre ANSPDCP – Autoritatea de Supraveghere (www.dataprotection.ro).
Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri tipizate (va rugam sa ne-o solicitati prin trimiterea unui mesaj prin e-mail la office@training-professionals.ro) pe care sa ne-o transmiteti:
prin email la adresa office@training-professionals.ro sau
prin posta la adresa str. Ramuri Tei nr. 10A, sector 2, Bucuresti
Actualizarea politicii de confidenţialitate
Societatea noastra îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu va reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordam cea mai mare importanta aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionam să rămânem pe deplin conformati prevederilor legale în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

 

Alte informari:

 

Informare participanti la cursuri si examene

Informare potentiali angajati

Informare reprezentanti ai clientilor si furnizorilor

Suna acum