despre noi

PROFESSIONALS BUSINESS KNOWLEDGE

Professionals Business Knowledge (Professionals Society) este o Societate de profesionisti, experti in diverse domenii de activitate, cu scopul de a livra know-how in diverse domenii.

Personalul cu care lucram este compus din experti bine verificati, cu experienta si recomandari solide in domeniile in care activeaza.

Ne propunem sa punem la dispozitia companiilor interesate diversele servicii pe care acestia le pot oferi cu scopul cresterii nivelului de cunostinte al salariatilor acestora si imbunatatirii substantiale a activitatii organizatiei respective.

Intreg personalul nostru este supus unui proces riguros de verificare si validare a competentelor, inainte de a propune un anumit serviciu pe care acesta il poate presta.

Managementul performant al organizatiilor se face apeland din cand in cand la sfatul unor experti in domeniu. De aceea punem un accent deosebit pe mentinerea competentei (la zi) a tuturor profesionistilor cu care lucram.

Contacteaza-ne
Suna acum
×

Buna ziua!

Lăsați-ne un mesaj pe Whatsapp și vă vom contacta în cel mai scurt timp. De asemenea, puteți să ne contactați la numărul de telefon +40746199869 sau pe email la office@training-professionals.ro

× Buna ziua! Cum vă putem ajuta?